دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 بهمن 1398 - 20:53
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی مطرح کرد؛

ارتقای مبانی علوم انسانی و اسلامی با تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی هدف از تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی را ارتقای مبانی علوم انسانی و اسلامی دانست.
کد خبر : 469875
88888.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا دوازدهمین جلسه هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور علی آسمند  مدیر مرکز مطالعات و برنامه ریزی و تعالی گروه زبان‌های سازمان ومعین گروه‌های اندیشه ورز علوم انسانی استان‌ها، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت‌‌الاسلام مهدی ایمانی مقدم مسئول دفاتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی و رئیس هیئت اندیشه ورز علوم انسانی و هنر استان مرکزی، حجت‌الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و اعضای هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.


در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ایمانی مقدم رئیس هیئت اندیشه‌ورز استان، ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام دهه فجر، به بحث خود باوری اشاره کردند و کلید موفقیت را در زمینه تحول و ارتقا، تقویت خودباوری دانستند.


وی در خصوص برنامه‌های اجراشده و اندیشیده ‌شده توضیحاتی را ارائه و در مورد بحث توانمندسازی اعضا برای ایجاد گفتمان‌سازی برای بحث تحول و ارتقا مطالبی را بیان کردند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ضمن تبریک ایام ا... دهه مبارک فجر افزود: علوم انسانی در همه حال دارای اهمیت بوده چرا که علوم انسانی با خلقت انسان به‌عنوان مهم‌ترین موجود خلقت در ارتباط است و کلیه محاسبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بر مبنای علوم انسانی و اسلامی  تعریف می‌‌شود.


وی خاطر نشان کرد: بهره ما از زمین و آسمان، زندگی و عمر برگرفته از مبانی اسلامی و انسانی است که بایستی به این مقوله نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم.


حسین کلانتری هدف از برگزاری این جلسه را ارتقای مسائل و مبانی علوم انسانی و اسلامی دانست و تصريح کرد: در کشور ما به موضوع علوم انسانی و اسلامی توجه زیادی نشده و نیازمند توجه و دقت بیشتری در این راستا هستیم .


وی بومی سازی علوم انسانی، بازنگری در رشته ها و تطبیق آن با مبانی اسلامی و انسانی و تقویت روحیه انتقادی در بحث‌های بومی سازی را یکی از دغدغه‌های اساسی در علوم انسانی برشمرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک تأکید کرد: بومی‌سازی به این معنا نیست که چهره کار را تغییر دهیم بلکه هم به لحاظ هنری وهم به لحاظ بنیادی و کاربردی باید تغییراتی اعمال گردد .


وی تقویت میان رشته‌ای‌ها که در دولت گذشته و بعد از انقلاب نیز به آن توجه شده را یکی دیگر از دغدغه‌های علوم انسانی دانست و اظهار کرد: این امر دیدگاه‌ها و نگرش‌های نو را ایجاد می‌کند.


کلانتری یادآور شد:کاربردی سازی علوم انسانی یکی از مواردی است که باید به آن توجه شود چرا که اگر علوم انسانی را از جنبه‌های کاربردی بنیادی و توسعه‌ای تقسیم کنیم می‌توان گفت در بحث کاربردی سازی علوم انسانی کمتر فعال بوده و بیشتر در حوزه فنی و علوم پایه و کشاورزی دقت داشته‌ایم.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بحث سرمایه گذاری در حوزه علوم انسانی و حمایت از آن را به‌عنوان چهارمین اصل علوم انسانی عنوان کرد و گفت :دانشگاه آزاد اسلامی باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشد همچنین ترسیم نقشه راه علوم انسانی در استان مرکزی یکی دیگر از این موضوعات است که یکی از وظایف محوله بر عهده ما مسئولان در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان است.


انتهای پیام/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب